Bauder Service
Bauder Service

Vårt aller viktigste fokus:
Sikkerhet.

Hvordan kan man bedømme 155 års erfaring? For eksempel ved å se på listen over tjenester som tilbys. Man kan også merke seg det ved den personlige kompetansen til våre dyktige konsulenter. Disse faktorene kommer av årevis med daglig fokus på sikre tak. Og dette er bare to av mange grunner til at du kan ha tillit til Bauder under planlegging, under montasjen og inn i fremtiden. Vi er også anerkjent for vår effektive logistikk med hyggelige, kompetente kontaktpersoner. Dersom du ønsker trygge tak med lang levetid, trenger du bare å forholde deg til ett navn: Bauder.

Vårt serviceløfte:

 • Produkt rådgivning:

  Våre tekniske konsulenter tenker, handler og drøfter materialer og komplette systemer for å fremme den beste løsningen for hvert enkelt prosjekt.

 • Fokus på helheten:

  Vanntetning, isolering, beplantning, energieffektivisering. Det er ikke bare produktene våres som er perfekt tilpasset. Våre tjenester er det også.

 • Oppfølging og tilstedeværelse:

  Vi støtter både planlegger og håndverker fra anbudsprosessen til sluttkontroll. For utførende bedrifter holder vi kurs i teori og praksis og sertifiserer hver enkelt håndverker.

 • Tilgjengelig personlig kontakt:

  Teknologi erstatter ikke personlig kontakt. Våre tekniske konsulenter lytter oppmerksomt til deres behov og gir skreddersydd og kompentent veiledning ansikt til ansikt. Enten hos dere eller på prosjektet.

 • Det er på taket man får overblikk:

  Vår Kompetanse, og kvaliteten til våre produkter kommer tydeligst frem tilstede på prosjektene. Og vi er aldri langt unna.


Service for arkitekter

Service for håndverkere

Søk etter kundekonsulent

Finn din nærmeste rådgiver her.

Søk